Jobe 2012 wakeboardcollectie online

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

jobe 2012Een poosje terug schreven wij al over het feit dat Jobe in voor 2012 met een eigen collectie wakeboards zou komen. We hadden er toen nog geen beeldmateriaal bij, maar dat is nu wel het geval. Afgelopen weekend is de collectie gepresenteerd aan een select gezelschap en vanaf nu is de 2012 lijn online te bekijken op de site van Jobe. Onder andere zijn de pro-modellen te zien van Christian Koester, Austin Hair en Maxine Sapulette. Lees hier meer informatie, of bekijk gelijk de nieuwe modellen.
 
De Jobe 2012 wakeboard collectie online!
Een paar weken geleden bracht het watersport merk Jobe groots nieuws naar buiten; De start van een nieuw tijdperk, een nieuw Jobe wakeboard tijdperk!
Jobe gaat de komende jaren investeren in de ontwikkeling van nieuwe wakeboards en bindingen. Jobe gaat de markt betreden met een vernieuwende visie, ongekende idealen en innovatieve ideeën. Een frisse wind waarbij onafhankelijkheid, ambitie en passie centraal staan.
Afgelopen weekend is de gehele wakeboard collectie van 2012 tentoongesteld aan een select publiek. Vandaag is de dag aangebroken dat Jobe met trots alle nieuwe wakeboards op de officiële website van Jobe presenteert: www.jobesports.com.
 
KLIK HIER om de spiksplinternieuwe wakeboards te bewonderen! Hier vindt je onder andere de Series van Jobe Pro riders; Christian Koester (UK Cable Champion ’10), Austin Hair (US National champion) en Maxine Sapulette (WWA World Champion).
 
Houdt de officiële Jobe website goed in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deze geheel nieuwe weg die Jobe in 2012 zal in slaan!

Geef een reactie