Informatie Skullcandy Railbattle

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Skullcandy Railbattle 2011Zoals reeds aangekondigd hier, vindt op 24 september weer de jaarlijkse Skullcandy Railbattle plaats bij Burnside Cablepark. Hiervoor is weer een speciale rail ontwikkeld door Daan Rigter en de jongens van Burnside Constructions. Iedereen kan meedoen aan de railbattle, inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar [email protected] met je naam, leeftijd of je wakeboarder of wakeskater bent. Het programma is inmiddels ook bekend, deze kun je hier vinden tezamen met de overige informatie.

 

Skullcandy Railbattle Wake the 4 Edition

 

Het wakeboard seizoen is bijna voorbij, dit betekend dat de Skullcandy Railbattle Wake dichterbij komt. 24 September zal Skullcandy deze zomer knallend afsluiten met alweer de vierde editie van de Skullcandy Railbattle Wake. Dit jaar zal het weer plaatsvinden bij Burnside Cablepark in Emst.

 

Zoals elk jaar word er speciaal voor deze battle een Skullcandy rail gemaakt, die alleen op die dag gereden kan worden. Ook dit jaar zijn Daan Rigter en Burnside Constructions erin geslaagd een technische rails te creëren met een dusdanige shape dat je bij het zien van de rails niets anders wilt dan hem te rijden. Voor de riders een vette ervaring,voorzien van een dosis adrenaline. Voor de toeschouwers super spectaculaire beelden die nog lang op je netvlies zullen blijven staan.

 

Schrijf je nu in voor de Skullcandy Railbattle: Stuur een mailtje naar [email protected] met je naam, leeftijd en of je een wakeboarder of wakeskater bent. Inschrijfgeld voor de railbattle is 25 euro (dit is inclusief het vrijboarden) en die kan betaald worden op de dag zelf. Monster Energy verzorgt de BBQ voor de riders.

 

Wil je deze dag alleen komen kijken en toch een lekkere BBQ meepakken aan de Burnside kabelbaan kost dit 10 euro ter plekke. Met als afsluiter natuurlijk een dikke party met alle riders.

 

Hieronder het programma:
12.00 – 14.00 Vrijboarden € 20,00 (voor iedereen, ook toeschouwers)
14.00 – 17.30 Start railbattle € 25,00 (incl. vrijboarden en de BBQ)
17.30 – 19.00 BBQ € 10,00
19.00 – 20.00 Finals railbattle
20.30 Prijsuitreiking
21.00 – ? Party

 

Locatie:

Burnside Cablepark

Viskweekweg 3

Emst, Netherlands

 

See you the 24th of September
Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=112349262198975

 

Sponsored by:
Skullcandy, Monster Energy, LiquidForce, Jobe, Remington, MuchachoMalo, Vans, Protec, Obrien en Prolimit.

Geef een reactie