Uitslagen Skullcandy Railbattle

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Skullcandy Railbattle 2011Gisteren konden jullie al genieten van de foto’s van de Skullcandy Railbattle, maar iedereen die er niet bij was is natuurlijk ook erg benieuwd naar de uitslagen. Meer dan 80 riders deden mee aan de battle, en zeker niet alleen uit Nederland. Ook uit Duitsland en Engeland waren riders aanwezig zoals CK Koester, Lee Debuse en Mike Hilgers. Maar ook de Nederlandse toppers ontbraken natuurlijk niet, zo streden onder andere Mike Ketellapper, Maxine Sapulette,  en Geert Nielen om de eerste plek. Wie dat uiteindelijk gelukt is, kun je hier lezen.

 

Skullcandy Railbattle the 4th Wake edition 2011!

 

Wie kon dit bedenken, waar we 4 jaar geleden begonnen en waar we nu met de Skullcandy Railbattle staan… Je kon het afgelopen zaterdag bij Burnside Cablepark in Emst live, met je eigen ogen en met kippenvel op je hele lichaam beleven, Skullcandy Railbattle the 4th Wake edition was ON FIRE!

 

Opkomst met riders was bizar, er waren meer dan 80 inschrijvingen! Hoe kan het ook anders, met dit jaar weer een te sicke rail, die bedacht en gebouwd is door Daan Rigter en de boy’s van Burnside Constructions.

 

Dit jaar waren er ook weer een aantal vrienden/riders uit Duitsland en Engeland, onder anderen our big boy Maurice Pierce, Mike Hilgers, CK Koester, Lee Debuse en Louis Floyd. Riders level was on the top, natuurlijk ging het los bij de mannen, van cleane transfer backside 180 switch nose press tot en met 450, 540 en  zelfs 630 transfers met daarbij een bak style. Maar de Skaters, de boy’s en de vrouwen hebben zeker meer dan hun statement gemaakt.

 

Thanks to all the riders, Burnside Cablepark en Burnside Camping, Liquid Force, Vans, Remington, Protec, Prolimit, Muchachomalo, Obrien, Jobe en niet te vergeten Monster Energy voor deze onvergetelijke dag… en crazy Party, WE DID IT AGAIN!

 

Ik zeg High 5, voor de 5de editie, see you all next year!

 

De jury had dit jaar echt een zware taak,  maar hier zijn dan de uitslagen:

 

Men:
1.    Dirk Gideonse (€ 450,- in the pocket)
2.    Antoni van der Wekken
3.    Mike Ketellapper

 

Little men:
1.    Maurice Pierce (€ 200,- in the pocket)
2.    Liam Rundholz (Ger)
3.    Daniel Rutten

 

Ladies:
1.    Maxine Sapulette (€ 200,- in the pocket)
2.    Christel van de Wal
3.    Anne Jans

 

Skaters:
1.    Geert Nielen (€ 100,- in the pocket)
2.    Tim Dortmont en Max Meertens

 

Best Trick:
Mike Hilgers (Ger)   met zijn frontboard, bs 360 transfer locked op zijn tail. (Remington scheerapparaat in the pocket)

 

Ook de overige prijzen van Muchachomalo, Remington, Vans, Protec en natuurlijk Skullcandy vielen goed in de smaak.

 

Foto’s zijn gemaakt door onze dobbervriend Rolf Parree en de tapes worden op dit moment geknipt en geplakt, edit word snel in de bus gedropt..
Foto’s:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2459779576662.2144370.1317349214

 

Peace uit..

 

Geef een reactie