Daan Rigter gespot in videoclip Jan Smit

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Daan Rigter in Jan Smit clipJan Smit heeft een nieuwe dubbel cd- gelanceerd met de naam “15 jaar hits”, en de eerste single van dit album is de plaat “Hou je dan nog steeds van mij”. Je vraagt je misschien af wat we daarmee moeten op Wakeboardblog.nl. Normaal gesproken vrij weinig natuurlijk, echter is in de video pro-wakeboarder en organisator van de Skullcandy Railbattle Daan Rigter in gespot. De clip is opgenomen in het Paleis van de Weemoed op de Oudezijdsvoorburgwal in Amsterdam met participatie van het publiek. En laat Daantje nou ook een plekje op het podium veroverd hebben (en achter de bar). Je kunt hier direct Daan z’n cameo bekijken, maar als je de hele clip wil zien kan dat natuurlijk ook.

 

[youtube -kprWzZjVYI 640 380]

Geef een reactie