Gratis (wakeboard)clinics bij Eemhof Watersport

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

eemhof watersportcenter logoHet Eemhof Watersportcenter is afgelopen periode goed onder handen genomen. Dit door de bouw van het nieuwe Marina complex aan het Eemmeer, waardoor het Watersportcenter een nieuwe locatie heeft gekregen. 8 oktober wordt Marina De Eemhof geopend, en dan is het ook bij Eemhof Watersportcenter feest. Je kunt dan gratis leren wakeboarden of een van de andere clinics volgen zoals windsurfen, valkzeilen of standup paddle. Officieel wordt het watersportcentrum pas in 2012 open, dus wees er al eerste bij om een kijkje te nemen, en natuurlijk mee te doen aan een van de clinics. Inschrijven kan via de site van het Eemhof Watersportcenter. Lees hier het volledige persbericht.

 

Zaterdag 8 oktober GRATIS wakeboarden bij Eemhof watersport & beachclub

 

Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe Marina de Eemhof complex van Centerparcs biedt Eemhof watersport & beachclub op zaterdag 8 oktober gratis watersport clinics aan voor jong en oud. Watersporten als catamaranzeilen, wakeboarden, windsurfen, jeugdzeilen, sup’en (stand up paddle surfen), waterskieën, en valkzeilen zullen geheel gratis en onder begeleiding van ervaren instructeurs gedaan kunnen worden. In 2012 opent Eemhof watersport & beachclub de deuren van haar vernieuwde trendy watersportcenter. Aan een heuse eigen lagune is het uitvoeren van allerlei vormen van watersporten een unieke ervaring. Van jeugdzeilen tot wakeboarden, sloepen verhuur tot catamaranzeilen, bij Eemhof watersport & beachclub is alles mogelijk!

 

Wij gaan ons als multifunctioneel watersportcenter niet alleen op de gasten van Centerparcs richten, maar ook juist de mensen uit de regio Midden Nederland. Altijd al een keer willen wakeboarden achter de boot?! Op nog geen 20 minuten rijden vanaf Amersfoort is dé locatie voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, congressen, trouwerijen of gewoon een dagje strand! Eemhof watersport & beachclub is the place to be!

 

Wil je jezelf zich inschrijven voor een clinic op zaterdag 8 oktober (tussen 10.00-18.00u) of voor meer informatie kijk snel op www.eemhofwatersportcenter.nl

Geef een reactie