Nieuwe kabelbaan bij Brouwersdam?

geplaatst in: Algemeen | 0

brouwersdamDe Brouwersdam tussen de Zeeuwse eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland is onderdeel van de Deltawerken en sluit het Brouwerhavense Gat af. Op en rond de dam is al een en ander te beleven zoals de aanwezigheid van Port Zeeland en het jaarlijkse Concert at Sea. Maar als het aan de Provincie Zeeland en enkele Zeeuwse gemeenten ligt wordt deze dam nog interessanter voor recreanten en toeristen. Er zijn onder meer plannen voor de aanleg van een Jachthaven van de Toekomst, een wrakduikplek en ‘Ecolodges’. Maar ook een kabelbaan voor waterskiers komt in de plannen voor. Zoals te zien op de kaart lijkt het een erg geschikte locatie. We zijn benieuwd naar de uitwerkingen van de plannen. Lees hier meer over het plan of bekijk een kaart met de locaties.

brouwersdam
Klik voor vergroting

Geef een reactie