De vrijdagmiddag videodump

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Up for GrabsHet is alweer de laatste werkdag van de week (althans voor de meesten van ons). Om dat te vieren en die laatste lange dag door te komen plaatsen wij hier enkele leuke filmpjes waar we van de week niet aan toegekomen zijn, maar die het uiteraard wel waard zijn om gezien te worden. We beginnen met twee┬á video’s van Freddy Von Osten en Dominic Guhrs die op zoek gaan naar Duitslands’ beste geheime wakeboardspots: filmpje 1 en filmpje 2. We vervolgen onze videovrijdag met enkele Engelse riders die samen met Ricky Lukassen los gaan op de Teva Blue Line bij Down Under, oftewel Lads on tour. De laatste is een video uit de States, een kickercontest met de naam Up for Grabs, waarbij het gaat om de grab, en spins meer dan 180 verboden zijn, erg mooi materiaal. Prettig weekend allemaal!

Geef een reactie