Video: Jobe Wakeboard Teaser

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

jobe teaser 2011Zoals je op deze site hebt kunnen lezen breekt er voor Jobe een nieuw tijdperk aan: het Jobe Wakeboard tijdperk. We lieten je vorige week al de nieuwe collectie zien, met daarin onder meer modellen van Austin Hair en Maxine Sapulette. Om iedereen alvast in de stemming te krijgen voor het nieuwe seizoen heeft Jobe een filmpje gemaakt met daarin verschillende Jobe riders zoals Ck Koester en Sjors van de Kerkhof. In het filmpje zijn uiteraard ook diverse modellen uit de 2012 collectie te bewonderen. Klik hier om het volledige persbericht te lezen of om het filmpje te bekijken.

 

Jobe wakeboard teaser

 

Afgelopen zomer heeft het watersport merk Jobe een compleet nieuw tijdperk aangekondigd; een Jobe wakeboard tijdperk!

 

Om dit nieuwe tijdperk in te luiden, zal Jobe komend seizoen veel aandacht gaan besteden aan de promotie van haar nieuwe wakeboard range. Zo heeft Jobe een Wake Guide gelanceerd en is er een Pro-Wakeboard team samengesteld. Om je helemaal in “the mood” te krijgen voor het nieuwe seizoen heeft Jobe een teaser uitgebracht.

 

Riders zoals; Austin Hair, CK Koester, Declan Clifford, Maxine Sapulette, Kirsteen Mitchell en Sjors van de Kerkhof laten je de vetste tricks zien! Daarnaast kun je ook een glimp opvangen van de 2012 wakeboard lijn, mocht je deze nog niet gezien hebben.

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen omtrent het nieuwe Jobe wakeboard tijdperk? Houdt dan de officiële Jobe website goed in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.jobesports.com

 

[youtube mwU2oBtmSVM 640 380]

Geef een reactie