Dubbele s-bend in de skilift

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

s-bend skiliftHet wakeboardseizoen is zo goed als voorbij en vele wakeboarders zullen binnenkort hun snowboard uit het vet halen om te vertrekken richting de Alpen of een sneeuwhal in de buurt. In een sneeuwhal zijn de condities natuurlijk altijd goed, maar dat kan in de bergen nog wel eens tegenvallen. Maar ook dan moet je jezelf natuurlijk wel kunnen vermaken daar. Wake- en snowboarder Rocco van Straten weet dit op een manier te doen waarbij hij de twee sporten combineert. Een sleeplift in de sneeuw heeft natuurlijk wel wat weg van een kabelbaan waaraan gewakeboard kan worden. Dat je daar dan ook dikke tricks op kan doen laat Rocco zien in dit filmpje waarin hij een dubbele s-bend springt in de sleeplift. We zien jullie capriolen in de skilift graag in onze mailbox!

Geef een reactie