Nieuwe website Jobe online

geplaatst in: Algemeen | 0

jobe sportsZoals jullie hebben kunnen lezen op Wakeboardblog breekt er een nieuw tijdperk aan voor Jobe. Het merk JStar is niet meer en alle shapes en modellen hiervan zijn overgenomen door Jobe. Jobe heeft daarom de website geheeld vernieuwd en presenteert met trots de nieuwe www.jobesports.com. De site heeft een frisse restyling ondergaan en ook qua inhoud is er het een en ander veranderd. Zo zijn er op de site meer filmjes, rider stories en meer updates te vinden. Ook is de integratie met sociale media sterk verbeterd! Al met al een site om trots op te zijn en zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen! Lees hier het volledige persbericht van Jobe over de nieuwe site.

 

De nieuwe Jobe website is online!

 

Begin oktober heeft het watersport merk Jobe haar nieuwe catalogus uitgebracht waarin de nieuwe productlijn van Jobe wordt gepresenteerd. Daarnaast is er ook een Wake Guide op de markt gebracht, waarin de vernieuwde wakeboards en bindingen worden uitgelicht.

Naast deze twee stijlvolle catalogi kon natuurlijk een geheel nieuwe website niet uitblijven! Jobe heeft daarom haar officiële website (www.jobesports.com) een compleet nieuwe look gegeven. De nieuwe Jobe website is volledig ingericht naar de sfeer omtrent het Jobe merk en geeft jouw de mogelijkheid om het ultieme Fusion of Fun gevoel te laten ervaren.

Wat is er nieuw?

 

Jobe heeft recentelijk een nieuw team van Internationale top atleten gepresenteerd. Elk team lid heeft zijn of haar eigen profiel op de website inclusief de laatste actie foto’s en video’s. Daarnaast is er op de website meer ruimte voor video’s en updates en kun je zelf de achtergrond aanpassen naar je eigen voorkeur.

Zoals je van Jobe gewend bent, zal de nieuwe Jobe website dagelijks worden geüpdate. Surf snel naar www.jobesports.com en ervaar het ultieme Jobe gevoel!

Geef een reactie