Winnaar design contest op bezoek bij Jobe

geplaatst in: Algemeen, Contests | 0

Wakeboard Design Contest Winner 2011Begin dit jaar werd door Jobe een design contest georganiseerd waarbij iedereen de mogelijkheid kreeg om zijn/haar eigen design in te sturen voor een wakeboard. Het winnende design zou uiteindelijk in productie worden genomen in de 2012 lijn. De actie was een groot succes en Jobe mocht vele inzendingen ontvangen. De Nederlandse Rens Prins heeft de wedstrijd gewonnen met zijn ontwerp ’tag’, waar hij enkele weken aan gewerkt heeft. Afgelopen week bezocht Rens het hoofdkantoor om zijn winnende ontwerp in ontvangst te nemen. Het ontwerp zien en lezen wat Rens er mee gaat doen kun je hier.

 

Wakeboard Design Contest winnaar bezoekt hoofdkantoor Jobe

 

Aan het begin van dit jaar heeft het watersport merk Jobe wederom de Wakeboard Design Contest georganiseerd. Jobe riep haar fans op een creatief en inspirerend wakeboard design in te sturen. Na het ontvangen van een groot aantal inzendingen, is het ontwerp van de Nederlandse Rens Prins uiteindelijk tot het winnende design gekozen.

 

Rens introduceerde het ontwerp de Jobe “Tag” en deze viel direct in de smaak bij de design afdeling van Jobe. Afgelopen week heeft Rens het hoofdkantoor van Jobe in Nederland bezocht waar hij het board overhandigd kreeg.

 

Rens Prins woont momenteel in Delft, waar hij Werktuigbouwkunde studeert. Hoewel Rens een fanatiek kitesurfer is, is hij erg blij met zijn eigen ontworpen wakeboard: “Het wakeboard ga ik hoe dan ook gebruiken! Ik ga proberen of ik hem voor kitesurfen kan gebruiken, met een paar aanpassingen of ik hang hem boven mijn bed. En in het ‘ergste’ geval moet ik maar beginnen met wakeboarden!”. Rens heeft een aantal weken besteedt aan het ontwerp van de “Tag”. “Ik heb eerst een ruwe schets gemaakt en ben toen met kleuren gaan experimenteren. Elke keer als ik wat tijd over had heb ik aan het design gewerkt”, aldus de enthousiaste winnaar.

 

Het wakeboard van Rens Prins is vanaf komend seizoen verkrijgbaar. Kijk snel op www.jobesports.com om een Jobe dealer in uw buurt te vinden.

Geef een reactie