Tommy Swaan toegevoegd aan Jobe team

geplaatst in: Algemeen | 0

Tommy SwaanJobe is druk bezig met het toevoegen van toptalen aan het team. Enige tijd terug kon je hier al lezen dat Rocco van Straten gaat rijden voor Jobe, en nu is ook Tommy Swaan toegevoegd aan het team. Deze 17-jarige boarder met als thuisbasis Down Under is behoorlijk goed bezig geweest de afgelopen jaren, en dat is Jobe dus niet ontgaan. In 2009 wist hij bijvoorbeeld met slechts 2 maanden wakeboardervaring de 2e plaats te halen bij het NK Kabel. Ook afgelopen jaar ging erg voorspoedig, hij werd 2e bij het NK Wakeboarden en ook 2e in de categorie Open Men bij de Protest Cable Call. Lees hier meer over de samenwerking tussen Tommy en Jobe.

 

Wakeboard talent Tommy Swaan komt het Jobe team versterken!

 

Met trots kan Jobe mededelen dat zij Tommy Swaan hebben kunnen toevoegen aan het wakeboard team. Dit 17 jarig wakeboard talent timmert al enkele jaren aan de weg. Hij begon op 4 jarige leeftijd met waterskiën en behaalde vanaf zijn 10de jaar verschillende podiumplaatsen. Zijn interesse in het wakeboarden heeft er voor gezorgd dat hij 2 jaar geleden aan deze discipline begonnen is en met succes! Met slechts 2 maanden wakeboard ervaring behaalde Tommy in 2009 de 2de plaats tijdens het NK kabel wakeboarden in 2009.

 

Afgelopen jaar heeft Tommy zichzelf op de kaart gezet. Hij werd onder andere 2e op het NK en 2e in de Open Men categorie van de Protest Cable Call (WWA tourstop). Dit bleef ook voor het populaire watersport merk Jobe niet onopgemerkt dus werd er contact met Tommy gezocht.

Tommy is erg blij met zijn nieuwe sponsorcontract en is trots dat hij nu bij het Jobe team hoort: “Toen ik hoorde dat ik officieel in het Jobe wakeboard team zat, was ik opgelucht en super blij tegelijk! Ik wist dat ik vanaf dat moment een grote stap had gemaakt naar de aanloop van mijn wakeboard carrière! Afgelopen seizoen was voor mij een warming-up, vanaf nu gaan we echt knallen!” aldus de gedreven Tommy Swaan.

 

Tommy gaat de komende 2 maanden een pittige wakeboard training tegemoet in Thailand. Jobe zal hem voorzien in een complete wakeboard uitrusting waarmee hij het komende seizoen aan trainingen en wedstrijden kan gaan deelnemen.

 

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij Jobe? Houdt dan de officiële website: www.jobesports.com goed in de gaten!

Geef een antwoord