NK Wakeboarden Indoor

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 1

NK IndoorDe meesten van jullie zullen bekend zijn met het jaarlijkse Nederlands Kampioenschap Wakeboarden, welke de laatste jaren bij Down Under wordt gehouden. Dit vind uiteraard midden in het wakeboardseizoen plaats, als de Nederlandse wateren lekker op temperatuur zijn. In de winter is het echter vrij stil op wakeboard- en wedstrijdgebied. De Hiswa wil hier verandering in brengen en regelt dit jaar voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Wakeboarden Indoor, op 10 en 11 maart tijdens de Hiswa in Amsterdam. In verschillende categorieen kunnen de deelnemers strijden om de titel Nederlands Kampioen Indoor. Het is een open kampioenschap, dus iedereen kan meedoen. Meer informatie over het evenement lees je op de Facebookpagina.

Geef een reactie