Win een wildcard voor O’Neill Wake The Line

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Wake the Line 2012In 2012 komt het succesvolle evenement O’Neill Wake the Line weer terug! Op 2 juni zal opnieuw het stadionbad van Zurich het toneel zijn van werelds beste wakeboarders. Deze wedstrijd is alleen weggeleegd voor de top-wakeboarders en de uitnodigingen gebeuren dan ook op basis van de prestaties van de wakeboarders van het afgelopen jaar. Er worden echter ook wildcards weggegeven aan talent dat echt een plaatjes verdiend op de wedstrijd. Dit jaar worden er maar liefst 12 van deze wildcards weggegeven op 3 evenementen verspreid over 3 kabelbanen. Het meest dichtbij huis is Langenfeld waar je op 27 mei, tijdens Wake Up, een wildcard kan verdienen. De andere worden vergeven bij Hydrous Wake Park en Orlando Watersports Complex. Kijk hier voor meer informatie over deze wildcards (Duits).

Geef een reactie