Update E&A Wakeboard/Wakeskate Championships

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Deze week worden in Gauteng in Zuid-Afrika de 2011 Europe & Africe Wakeboard/Wakeskate Championships gehouden achter de boot. Uiteraard zijn hier enkele Nederlanders naar afgereisd om de nationale eer te verdedigen. Marc Kroon en Micheal Timmers zijn na hun run van gisteren door naar de semi-finals. Nils Kroon en Frankwin Bos zijn niet direct gekwalificieerd voor de semi-finals maar maken nog een kans via de LCQ (de verliezersronde). Het minst onfortuinlijk was Tess Bouwman die tijdens haar run geblesseerd is geraakt en per ambulance afgevoerd werd naar het ziekenhuis. Voor een overzicht van alle resultaten klik je hier. Wakeboardblog wenst alle boarders veel succes bij de komende rondes!

 

Update 14:40: Frankwin Bos en Nils Kroon zijn niet door de LCQ’s gekomen. Michael Timmers en Marc Kroon zijn morgen aan de beurt in de semi-finals

Update 17-02 14:45: Marc Kroon is door naar de finale

Geef een reactie