Poll: Boot- of Kabelwakeboarden?

geplaatst in: Algemeen | 0

cablewakeWakeboarden is van origine een sport die beoefend wordt achter een boot, de naamgever van de sport is natuurlijk de ‘wake’ of hekgolf achter de boot. Sinds enkele jaren is echter het kabelwakeboarden ook zeer populair aan het worden. Een van de belangrijkste redenen voor de groei van de populariteit van kabelwakeboarden is het feit dat de prijs voor een wakeboardsessie een stuk lager ligt dan de boot, wat de drempel om te beginnen met wakeboarden erg verlaagt. Echter heeft het boarden achter de boot natuurlijk zijn eigen charme. Wakeboardblog is benieuwd hoe het er voor staat met de verdeling kabelwakeboarders versus bootwakeboarders in Nederland.┬áVul de poll in en laat zien aan welke manier jij de voorkeur geeft, of heb je wellicht geen voorkeur en vind je allebei de bom? Wij zijn erg benieuwd!

 

[poll id=”9″]

Geef een reactie