Jobe atleet CK Koester op de HISWA‏

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

CK KoestertestVan 6 t/m 11 maart vindt de Hiswa weer plaats in de RAI Amsterdam, deze boot- en watersportbeurs biedt weer van allerlei leuks voor de watersportliefhebber. Uiteraard is ook hét Nederlandse watersportmerk Jobe hierbij aanwezig met een eigen stand. Hier worden de 2012 producten geshowd en kun je terecht met alle vragen over Jobe producten. Ter promotie van zijn eigen wakeboardserie Click zal niemand minder dan pro-wakeboarder CK Koester aanwezig zijn bij de Jobe stand op donderdag 8 maart van 16:00 tot 19:30. Dus wil je hem graag eens ontmoeten of hem horen vertellen over zijn wakeboardserie, neem dan een kijkje bij de Jobe stand. Lees hier meer informatie in het persbericht.

 

Jobe atleet CK Koester op de HISWA

 

Op dinsdag 6 maart gaat de HISWA in de Amsterdam RAI van start. De HISWA is de grootste boating beurs in de Benelux waar een breed assortiment aan boten en accessoires wordt gepresenteerd.
Zoals elk jaar is het watersport merk Jobe met een eigen stand aanwezig en dit jaar met een speciale gast! Op donderdag 8 maart komt professioneel wakeboard rider Christian Koester (CK) het Jobe team versterken en zal hoofdzakelijk aanwezig zijn om zijn Jobe CliCK Series te promoten. De CliCK series bestaat uit een wakeboard, binding, vest en helm en is in nauwe samenwerking met CK tot stand gekomen.

 

CK maakt al jaren deel uit het Jobe wakeboard team.  Met zijn unieke stijl van boarden heeft hij zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de beste kabel riders ter wereld.

 

Heb jij een vraag aan de wakeboard rider achter de CliCK Series? Of wil je hem gewoon graag ontmoeten?  Bezoek dan de Jobe stand in hal 5 (05.106) op donderdag 8 maart. CK zal tussen 16:00 en 19:30 uur aanwezig zijn om alle vragen te behandelen en meer te vertellen over zijn CliCK series.

 

Houdt ook de officiële Jobe website: www.jobesports.com goed in de gaten voor alle ins & outs omtrent deze special guest!

Geef een reactie