Jobe Store geopend in Orlando

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

jobe orlandoWatersportmerk Jobe heeft onlangs in Orlando (Florida, U.S.A.) hun eerste Amerikaanse flagship store geopend. De winkel beslaat ruim 1200 vierkante meter en huisvest een brede range aan Jobe producten, welke buiten natuurlijk wakeboards en wetsuits ook bestaat uit vesten, funtubes, waterski’s en meer. Tijdens de opening waren pro-wakeboarders en leden van het Jobe Team Austin Hair en Julian Cohen aanwezig om de laatste noviteiten op wakeboard gebied te laten zien.  Mocht je dus in de toekomst in de buurt zijn, kom dan zeker even langs in de winkel, te vinden aan 8031 Turkey Lake Dr. Suite 400. Check hier een foto van de inrichting van de winkel, of lees een uitgebreid artikel inclusief foto’s op Alliance Wake.

 

jobe orlando

Geef een reactie