Wakeskateschoen Teva Gnarkosi vernieuwd

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

teva gnarkosi 2.0Vorig jaar werd door Teva de wakeskateschoen Gnarkosi gelanceerd. Dit jaar is de schoen voorzien van frisse nieuwe kleuren en is er zelfs een speciaal vrouwenmodel. Uiteraard zijn de unieke eigenschappen van de Gnarkosi hetzelfde gebleven: grip, een stabiele hiel en een relaxt design naar de maatstaven van pro-wakeskaters. Bekijk hier een productvideo van de Gnarkosi en lees het volledige persbericht.

 

GNARKOSI – WAKESKATESNEAKER 2.0

 

Capelle, 22 maart 2012 – Teva’s wakeskate- en waterschoen de Gnarkosi wordt dit jaar gloednieuw uit de kast getrokken met geheel andere kleuren. Deze sneaker is ontworpen in samenwerking met de professionele wakeskaters van Teva. Met vele innovaties en een eigentijds design is de Gnarkosi naast zijn hoogstaande performance ook erg fashionable.

teva gnarkosi 2.0

Teva bezit door nauw contact met professionele sporters een grote schare aan informatie die linea recta wordt meegenomen in het productontwerp. Zo is in de Gnarkosi het Drain Frame systeem aangebracht, waardoor water met gemak uit de sneaker loopt. Ook de materialen waarmee de schoen is gemaakt absorberen geen water. Door al deze technieken droogt de sneaker snel op en voelt licht aan.

 

Voor wakeskaters is de grip op hun plank een belangrijke eigenschap aan een schoen. Teva’s Spider Original rubber zorgt voor een perfecte houvast en de vlakke zool biedt maximaal contact met elk soort oppervlakte. Een heel stabilizer houdt tenslotte de voeten op de juiste plaats in de schoen. Het relaxte design is ontworpen naar de maatstaven van de pro’s. Prima dus om de schoen dag in dag uit aan je voeten te trekken, wat je bestemming ook maar mag zijn.

 

Productvideo

[youtube r91LzP-25xE 690 390]

 

Over Teva

Teva is een iconisch action-outdoormerk dat iedereen zijn eigen avonturen wil laten beleven. Waar avontuur voor staat is afhankelijk van wie je spreekt, maar iedereen herkent de adrenalinekick, de dopaminehigh en het gevoel van verwondering. Dat zijn de momenten die Teva je helpt te bereiken. Het merk ging in 1984 van start aan de Colorado Rivier en heeft nog steeds een sterke band met water. Dat zie je terug in de producten en het streven naar schoon water wereldwijd. Vorig jaar lanceerde Teva A Pair for a Foot, een samenwerkingsverband met nonprofit organisaties Waterkeeper Alliance en Ocean Conservancy. Doel is het schoonmaken van een Engelse foot van een rivier, meer of oceaan per verkocht paar Teva’s. Zie ook www.teva.com/cleanwater.

 

Surf voor meer informatie over Teva en de zomercollectie 2012 naar www.teva-nl.com

Geef een reactie