Kortingsacties bij Waterski Nederland

geplaatst in: Algemeen | 0

waterski nederlandWellicht ben je al eens op een van de sites van Waterski Nederland geweest. Op deze wakeboard- en waterskisites kun je per provincie het laatste nieuws volgen over onze geliefde sport. In samenwerking o.a. Down Under en Break Out Grunopark kun je nu profiteren van diverse kortingsacties. In de toekomst zullen hier nog meer acties aan toegevoegd worden, dit alles ter promotie van de watersport in Nederland. Zelf profiteren? Neem dan snel een kijkje op een van de sitesLees hier meer over de actie.

 

Waterski Nederland is een project dat is opgezet ter promotie van de waterski- en wakeboardsport in Nederland. Per provincie is er een eigen site met alle mogelijkheden van deze sport, in een duidelijk overzicht.

 

Een andere manier om de sport te promoten is gevonden door speciale kortingsafspraken te maken met exploitanten. Zo kun je deze vanaf nu op de sites van Overijssel en Utrecht terecht voor een speciale actie voor de bezoekers van deze sites.

 

Op www.waterskiutrecht.nl kun je een kortingsbon vinden i.c.m. de spectaculaire Teva Blue Line, een 2-mast installatie bij Down Under Recreatie in Nieuwegein. Op www.waterskioverijssel.nl kun je een kortingsbon vinden waarmee je in de maand april een vriend of vriendin gratis kunt meenemen naar Cable Waterskicenter Twente op het Rutbeek in Enschede.

 

Later dit jaar zullen ook kortingsacties gedaan worden op de sites van o.a. Groningen, Noord-Holland en Gelderland. Een overzicht van alle acties en de aankondigingen daarvan zijn te vinden op www.waterskinederland.nl

 

Over Waterski Nederland

 

Waterski Nederland is een non-profit project, dat is opgezet om de waterski- en wakeboardsport te promoten. Dit wordt gedaan door voor iedere provincie een speciale site te maken, waar het hele aanbod van de mogelijkheden van die provincie getoond worden. Ook kun je er alle nieuwtjes op dat gebied vinden.

 

Het project is in 2008 begonnen met Waterski Groningen, maar is in de loop van tijd uitgebreid naar alle Nederlandse provincies. Een overzicht van de sites is te vinden op www.waterskinederland.nl. Het nieuws wordt ook op sociale media gezet: www.twitter.com/waterskinl en www.facebook.com/waterskinl

Geef een reactie