Jobe presenteert Fusion of Fun movie 2012

geplaatst in: Algemeen | 0

fusion-of-funHet motto van watersportmerk Jobe is ‘Fusion of Fun’. In een filmpje dat ze onlangs online plaatsten is te zien wat ze precies met deze leus bedoelen en waar het merk Jobe voor staat: maximaal plezier op het water. Diverse highlights van de Jobe collectie zijn in het filmpje te bewonderen, maar ook spectaculaire tricks en vooral veel watersportplezier. Lees hier het volledige persbericht of bekijk het filmpje.

 

Jobe Fusion of Fun Movie 2012

 

Met grote trots presenteert het watersportmerk Jobe haar nieuwe promotiefilm de “Jobe Fusion of Fun Movie 2012”. Deze korte film is, maximaal gevuld met watersport, actie, fun en spectaculaire tricks.

 

Jaarlijks brengt het watersportmerk een promo film uit waarin alle high lights uit de nieuwste Jobe collectie getoond worden. Van wetsuits tot towables en van wakeboards tot waterski’s. De video’s zijn ieder jaar weer een ware sensatie om naar te kijken en reflecteren perfect waar het merk voor staat. Fusion of Fun; plezier hebben op het water!

 

De film is opgenomen in Orlando, Florida. Hier heeft het merk vorige maand de allereerste Jobe Watersports Store geopend. Samen met deze mijlpaal en de vernieuwde collectie, is deze promo movie de perfecte kick-off voor het watersport seizoen 2012!

 

Klik hier om direct naar het Jobe Youtube kanaal te gaan en de film te bewonderen. Naast het Youtube kanaal is de film ook te bekijken via Vimeo, Facebook en Twitter.

 

[youtube XFKQ0g0guHw 690 390]

Geef een reactie