Boarders Day bij Lido Almere

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 1

Boarders DayZaterdag 26 mei organiseert Lido Almere een speciale dag voor wakeboarders: Boarders Day. Op deze dag is iedereen van harte welkom om kennis te maken met het wakeboarden, of als je het al kan je lekker uit te leven op de kabelbaan en de obstakels. De hele dag worden er op en rond het water gezellige activiteiten georganiseerd. Zo is er een lifestylemarkt, worden er kleine wedstrijden gehouden, en zal een dj de hele dag muziek draaien. Door diverse sponsoren zijn goodies gedoneerd die op die dag weggegeven zullen worden. Er kan die dag tot maar liefst 23:00 geboard worden, dus reden genoeg om te komen kijken. Meer informatie lees je in dit pdf-bestand, of vind je op de Facebookpagina van het evenement.

Geef een reactie