Foto-actie Waterski Nederland

geplaatst in: Algemeen | 0

waterski nederlandWe hebben afgelopen week kunnen genieten van bijzonder lekker weer (behalve als in je in Ede en omgeving woont #nat) en het beloofd ook nog eens een erg mooi weekend te worden. Vele wakeboarders zullen die kans dan ook niet voorbij laten gaan en het water opgaan, achter de boot danwel kabel/winch. De site Waterski Nederland heeft daarom een actie op stapel gezet waarbij je je leukste wakeboard/waterskifoto kunt uploaden op hun Facebook pagina. Hiermee maak je kans op een waardebon van 50 euro te besteden bij Aquasports4you.nl. Lees hier meer over de actie, of upload direct je foto.

 

Stuur je foto in en win
Het komende pinksterweekend belooft het mooi, warm weer te worden. Dat wordt dus wakeboarden en/of waterskiën! Dat levert meestal mooie plaatjes op, vandaar dat Waterski Nederland een fotowedstrijd heeft uitgeschreven.
Leg het wakeboarden/waterskiën vast met je camera en post de leukste, gaafste, spectaculairste, mafste en/of vetste foto op http://facebook.com/waterskinl. Niet alleen vergaar je in no-time eeuwige roem, de leukste foto krijgt ook nog eens een waardebon om te besteden bij online watersportshop Aquasports4you.nl!
Alle verdere ins en outs zijn te vinden op http://waterskinederland.nl.

 

Over Waterski Nederland
Waterski Nederland omvat een serie non-profit websites die per provincie alle informatie over waterskiën en wakeboarden per provincie weergeven, met het doel om de sport te promoten. Naast een serie websites is Waterski Nederland ook actief op Facebook en Twitter.

Geef een reactie