Verbeter je railridingskills bij Wet ’n Wild

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 2

Skillz on RailzBen jij een wakeboarder die graag zou willen leren om obstakels te nemen, of je trucs daarop uit te breiden of te verbeteren? Dan moet je zeker even het evenement Skillz On Railz checken. Kabelskibaan Wet ’n Wild organiseert dit evenement op dinsdagavond 5 juni vanaf 18:00. Voor slechts 27,50 kun je de hele avond boarden en zal een team van pro-wakeboarders je voorzien van tips om je railriding te verbeteren. Tevens zal die avond de nieuwe rail in gebruik worden genomen, een erg dik obstakel met de naam ‘Rail Rigter’. Lees hier meer info of bezoek de Facebookpagina.

 

De Skillz on Rails avonden worden als volgt opgezet; het helpen verbeteren van de skills op de obstacles van zowel de beginnende-, gemiddelde- als gevorderdere wakeboarder. Onder toezicht van Pro-wakeboarders, die als coach fungeren, wordt nauwkeurig gekeken naar de techniek van de deelnemer en wordt aangegeven op welke punten hij/zij moet letten om zich te verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk een nieuwe trick te leren. Door de ruime ervaring van de pro-riders zijn zij goed in staat hulp te bieden bij elke nieuwe trick en zullen zij indien nodig met de “leerling” samen een rondje aan de baan maken. De Pro-riders zullen ervoor zorgen dat de deelnemers elke Skills on Rails avond gegroeid zijn en zich met goede tips verder kunnen ontwikkelen in het wakeboarden. Ook al ben je beginner en twijfel je maar wil je toch graag mee doen, dan staan ook onze (Board)legends teamriders voor je klaar!

 

Schrijf je in via [email protected], 27.50 euro voor de geheel avond!

2 reacties

Geef een reactie