MTV Wakebrothers: tv-serie over Soven-broers

geplaatst in: Algemeen | 0

wakebrothersHet ‘muziek’station MTV is op dit moment druk bezig met de opnames voor een nieuwe televisieserie genaamd ‘Wake Brothers’. In deze realityserie worden de wakeboardende broertjes Phil en Bob Soven op de voet gevolgd door de camera’s om alle aspecten van hun tumultueuze leven vast te leggen. In de serie komt de nadruk vooral te liggen op de competitie tussen de beide broers op diverse vlakken in het leven. Behalve dat dit natuurlijk erg leuk is voor de broers is het ook geweldige publiciteit voor de wakeboardsport. Hoge kijkcijfers zijn voor de tv-series van MTV namelijk eerder regel dan uitzondering. Wanneer de show in premiere gaat is nog niet bekend, maar we vermoeden dat deze dit jaar in ieder geval nog niet in Nederland te bekijken is. Voorlopig moeten we het dus even doen met de trailer.

 

[vimeo 41044474 690 380]

Geef een reactie