Maxine Sapulette Clinic Tour update

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Maxine Sapulette Clinic TourJe hebt hier al eerder kunnen lezen over de Maxine Sapulette Clinic Tour van Jobe. Ze tourt door binnen- en buitenland om jou nieuwe tricks te leren, te voorzien van tips en je het Max board & bindingen te laten testen. Er worden dit seizoen nog dire van deze clinics gehouden: 21 juni bij Toeppersee in Duitsland, 23 juni bij Down Under en op 30 juni bij Lakeside Paradise. Bij de clinic kun je 2 uur gebruik maken van de kabelbaan en krijg je behalve een hapje en een drankje ook nog een Jobe Goodie Bag. Lees hier meer informatie over de clinic of over het inschrijven.

 

Wil jij vette tricks leren of je wakeboard skills naar een hoger niveau brengen? Dat kan! Het watersport merk Jobe lanceerde in april de Max Clinic Tour in samenwerking met Maxine Sapulette. Tijdens een tour stop zal Maxine Sapulette je nieuwe tricks leren, je voorzien van tips en kun je de Max wakeboard Series optimaal testen! De Max Series bestaat uit een wakeboard en een paar bindingen, mede ontworpen door deze succesvolle atleet!

 

Wil jij ook deelnemen aan een Max Clinic Tour? Dat kan!  Er staan nog 2 clinics gepland:

 

Datum             Locatie                                                Website
21 Juni             Toeppersee, Duisburg (DE)                  www.toeppersee.de
23 Juni             Down Under, Nieuwegein (NL)            www.downunderrecreatie.nl
30 juni              Lakeside Paradise, Knokke (NL)          www.lakesideparadise.be

 

Iedere tour stop is inclusief:

–       Onbeperkt testen van het Click of Max board en bindingen;

–       2 uur gebruik van de kabelbaan;

–       Les van Maxine Sapulette;

–       Jobe Goodie bag;

–       Hapje en een drankje.

 

CLICK HIER en schrijf je in bij de kabelbaan bij jou in de buurt!

Geef een reactie