ENVI clinics bij Skeef (Girls Only!)

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

ENVI clinicVoorgaande jaren kon je als vrouwelijke wakeboarder bij Skeef Cableski je skills verbeteren door middel van de SKEVE Clinics. Dit jaar worden er weer clinics georganiseerd, maar dan onder een nieuwe naam, te weten de ENVI Clinics. Onder begeleiding van Denise de Haan kun je je eerste wakeboardmeters maken of je eerste trick landen. Naast wakeboarden is het programma uitgebreid met clinics voor Stand Up Padling, Longboarden en Indoboarden. Een uitgebreid programma dus. Lees hier meer informatie over de clinics en het inschrijven.

 

Op 7 juli wordt er bij SKEEF cable ski and more… een vervolg gegeven aan de SKEVE chicks wakeboard clinic. Dit jaar wordt het grootser dan vorige jaren, vandaar dat het onder een andere naam verder gaat: De ENVI boardclinic.

 

Het programma zal bestaan uit:

 

Wakeboarden: onder begeleiding van Denise de Haan leren de beginners hoe ze kunnen starten. De gevorderden krijgen intensieve begeleiding om die ene nieuwe trick te leren. Misschien je 180 of een backroll of over de kicker? Jij mag het zeggen.

 

SUP’pen: Stand Up Paddeling, een nieuwe hippe sport. Op het meer wordt er een start gemaakt met de basis. Bij SUP’pen sta je op een groot surfboard met een peddel. Tijdens het staan op zo’n board train je je stabiliteit en het peddelen is juist weer erg goed voor een strakke taille!
Longboarden: Naast alle wateractiviteiten kan je natuurlijk ook op land op een board cruisen. Racen, tricks of wankelen.. Het mag allemaal!
Indoboarden: Als je na dit intensieve programma nog niet afgemat bent kan je je stabiliteit trainen met een indoboard. We dagen we je uit om een toffe trick te doen. Show yourself!

 

Als je na zo’n intensieve dag helemaal afgemat bent, kom je lekker met de meiden kletsen bij de stickertafel. Stickertafel? Jawel. Hier ligt hoogwaardig materiaal waarmee je zelf een sticker kan knutselen om op je board/helm/auto te plakken. Laat je creativiteit maar opborrelen.

 

Tevens is er een volledig verzorgde lunch en maak je kans op brute prijzen (o.a. een longboard, slippers en een massage…). De dames zullen een toffe herinnering aan de dag overhouden. En als het geheugen niet meer zo goed is, hebben we nog een hulpje achter de hand: er worden de hele dag door foto’s gemaakt.

 

Inschrijven is simpel, even een mail naar [email protected] dan krijg je een inschrijfformulier toegestuurd.
Voor meer informatie: www.facebook.com/enviclinics

Geef een reactie