Demomodellen en korting 2012 wakeboards bij WakeboardOnline

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

wakeboardonlineHet 2012 seizoen is alweer aardig op weg, sterker nog: over een paar maandjes is het alweer afgelopen in Nederland. Binnenkort kunnen we dus weer leuke previews verwachten van 2013 stuff, zoals onlangs de info over de Decx Series van Jobe. Voorlopig moeten we het echter nog even doen met de 2012 modellen. Webshop WakeboardOnline heeft enkele leuke boards en andere items in de aanbieding. Zo zijn er diverse Ronix en Hyperlite demo-boards in de verkoop gegaan. Ook is er 10% korting op o.a. Ronix Vault, Bill en District modellen van 2012 en binnenkort komen er nog meer modellen en ook boots en skates bij. Dus wil jij dit seizoen nog even voordelig een boardje scoren check dan snel de site van WakeboardOnline. Niet perse op zoek naar een wakeboard maar misschien een wakeskate, boots of accessoires? Check dan ook zeker even de sale-afdeling.

Geef een reactie