Tweede TOK bij Break Out Grunopark

geplaatst in: Algemeen | 0

TOK 2012Bij kabelbaan Break Out Grunopark wordt dit jaar voor de tweede maal de TOK georganiseerd. TOK staat voor TSVG Open Kampioenschappen en is een evenementen voor wakeboarders, wakeskaters en waterskiers. Deze combinatie komt niet vaak voor en dat maakt het evenement erg leuk en gevarieerd. Het evenement wordt georganiseerd door vereniging TSVG maar deelname staat open voor iedereen die zin heeft in een sportieve wedstrijd. Meer informatie kun je hier lezen.

 

Waterski- en wakeboardvereniging TSVG in Harkstede (vlakbij Groningen) organiseert dit jaar voor de tweede keer de TSVG Open Kampioenschap, oftewel de TOK.

 

De TOK is een uniek watersport evenement, omdat hierbij het wakeboarden en wakeskaten gecombineerd wordt met klassiek waterski aan de kabel. Voor zover bekend is dit nog niet ergens anders gedaan en dit biedt toeschouwers een leuk en gevarieerd programma.

 

Het evenement wordt, net als vorig jaar, gehouden op de kabelskibaan van Break Out Grunopark. Deze baan is niet alleen interessant voor wakeboarders dankzij de vele obstakels, maar door de aanwezigheid van een slalombaan en lage kabel ook zeer interessant voor kabelskiërs.

 

Hoewel het evenement is opgezet door de vereniging, maar iedereen kan meedoen. Secretaris Rick van der Velde: “TSVG wil graag benadrukken dat iedereen welkom is, ongeacht of hij/zij aan wakeboarden of waterskiën doet en ongeacht of hij/zij wel of geen lid is. Het gaat om de sport, om de fun!”

 

Dikke prijzen zijn er niet te winnen, maar daardoor is het startgeld ook erg laag. Bovendien kan de winnaar (m/v) zich ook TOKker van 2012 noemen. Wat wil je nog meer als motivatie? Inschrijven kan op http://tok.tsvg.nl en hier is ook alle verdere informatie te vinden.

 

Over TSVG

TSVG (TeleSki Vereniging Groningen) is opgericht op 28 januari 1986 en is één van de oudste kabelski- en wakeboardvereniging in Nederland. De vereniging heeft op dit moment ca. 80 leden van jong tot oud, van beginners tot pro’s. Niet alleen biedt TSVG haar leden de mogelijkheid om heel vaak te kunnen oefenen, de vele evementen die zij voor haar leden organiseert zorgt er mede voor dat het een erg gezellige vereniging is.

Geef een reactie