Marathonboarden bij Seven-Twenty voor KIKA

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

board marathonDus jij vindt wakeboarden of waterskien achter de kabelbaan leuk en zou het het liefst de hele dag doen? Dan is dit je kans, en je steunt er nog een goed doel mee ook. 22 en 23 september organiseert kabelbaan Seven-Twenty namelijk een marathon waarbij je je rondjes aan de kabelbaan kunt omzetten in geld. De rondes worden gesponsord door bedrijven of particulieren en de opbrengst komt volledig ten goede aan KIKA. Rondom de kabelbaan zullen ook vele andere activiteiten georganiseerd worden zoals hapjes verzorgd door topkoks, muziek en een speech door Mark van den Hout. Deelname kost 10 euro en ook dit bedrag gaat naar KIKA. Lees meer informatie over het evenement op de Facebookpagina.

Geef een reactie