Evaluatie ‘NK Wakeboarden’/NWWB Wedstrijd

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

NK CablewakeboardZoals je ongetwijfeld gemerkt hebt is er afgelopen weken veel te doen geweest rondom het NK Wakeboarden, dat uiteindelijk doorging als ‘normale’ NWWB wedstrijd. Veel wakeboarders wisten tot twee weken voor datum niet dat er een NK aan zat te komen. Ook werd er 4 dagen van tevorn beslist dat het evenement op 1 dag ipv 2 gehouden zou worden. Als negatieve klap op de vuurpijl kwam daar nog bij dat het op het laatste moment bij gebrek aan gekwalificeerde juryleden het evenement geen Nederlands Kampioenschap mocht heten en ook niet aldus meetelt in de internationale rankings. Ook tijdens het evenement werd duidelijk dat het aan veel ontbrak: van het vooraf gedeelde startschema klopte niet veel en er was erg weinig geregeld voor riders en publiek. Diverse toeschouwers en riders vonden het evenement een ‘aanfluiting’. De NWWB heeft nu op haar site een toelichting geplaatst op het verloop rondom het evenement, lees het verhaal hier.

Geef een reactie