21 oktober seizoensafsluiter bij Down Under

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

afsluiter down underHet Nederlandse wakeboardseizoen zit er alweer bijna op. De meeste boten zijn het water alweer uit en ook diverse kabelbanen zijn al gesloten. Ook Down Under gaat eind deze maand de deuren sluiten voor de winterstop. Om het seizoen knallen te beeindigen organiseren zij zondag 21 oktober een seizoensafsluiter. Je kunt van 14:00 tot 20:00 boarden op de kabelbaan, wavesurfer en Teva Blue Line, kunt genieten van een heerlijke BBQ en krijgt ook nog eens 2 consumpties. Tijdens de hele dag kun je ook het 2013 materiaal testen van Jobe, Liquid Force en CTRL. Inschrijven voor 16 oktober kost 34,50 (29,5 voor seizoenskaarthouders) en n 16 oktober kost het je 42,50. Schrijf je tijdig in want vol is vol. Reserveren kan via de receptie van Down Under of telefoonnummer 030-2877777. Check hier de flyer.

afsluiter down under
Klik voor grote versie

Geef een reactie