Geen BTW-verhoging bij Wakeboardonline

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

21% btwWaarschijnlijk heb je het al gemerkt in de supermarkt, kledingwinkel of kroeg. Per 1 oktober is alles weer duurder geworden want het btw tarief is verhoogd van 19% naar 21%, met dank aan onze fijne landsbestuurders. Aangezien we al midden in een crisis zitten is dat natuurlijk niet iets waar je blij van wordt. Webshop Wakeboardonline doet niet mee aan die gekkigheid en laat de prijzen voor wat ze zijn. De btw-verhoging wordt dus niet doorberekend en de prijzen van alle produkten zijn dan ook exact hetzelfde als voor 1 oktober, zelfs die van de aanbiedingen. Heb je nog wat nodig voor de laatste rukjes van dit wakeboardseizoen, of alvast wat voor het nieuwe seizoen, pak dan je voordeel bij Wakeboardonline.

Geef een antwoord