Jobe voegt Efi Levi toe aan wakeboardteam

geplaatst in: Algemeen | 0

Efi Levi

De Israelische pro-wakeboarden Efi Levi is toegevoegd aan het wakeboardteam van Jobe. Eerder dit jaar gingen Rocco van Straten en Julian Cohen hem al voor. Jobe is dan ook hard op weg een dominante positie in de markt te verkrijgen en ook voor het komende seizoen staan er veel leuke dingen op stapel. In de nieuwe catalogus die onlangs gepresenteerd werd stonden bijvoorbeeld maar liefst drie nieuwe wakeboardshapes. Efi komt terecht in een goed nest dus. En ook Jobe mag blij zijn met deze atleet, die de afgelopen jaren telkens een top 5 notering wist te behalen bij de Europese Kampioenschappen Kabelwakeboarden. Lees hier meer over de toevoeging van Efi Levi aan het team.

 

Pro Wakeboarder Efi Levi tekent contract bij Jobe

 

Jobe is hard op weg om een dominante positie in de wakeboard markt te verkrijgen. Het afgelopen seizoen werd een compleet nieuwe wake range gepresenteerd en werd het team versterkt met grote namen als Julian Cohen en Rocco van Straten.

 

Ook voor het komende seizoen heeft Jobe weer veel vernieuwingen in de range aangekondigd. Zo presenteerde het merk maar liefst 3 nieuwe shapes in haar onlangs uitgebrachte 2013 catalogus.

 

Nu kan Jobe met gepaste trots een nieuwe toevoeging aan het Jobe team bekend maken. De Israelische wakeboarder Efi Levi zal het Jobe team per direct komen versterken. Efi is een van populairste kabel atleten uit Europa die ieder jaar weer bewijst tot de absolute top te behoren. Zo haalde hij de afgelopen jaren iedere keer een top 5 notering bij de Europese Kabel Wakeboard kampioenschappen.

 

Jobe is dan uiteraard ook zeer verheugd met deze toevoeging. “Ik ben ontzettend blij dat we Efi hebben kunnen contracteren. Efi is erg populair en heeft een grote schare aan fans over heel de wereld. Dat komt uiteraard door zijn goede prestaties, maar ook zeker door zijn positieve houding. Hij is een geweldige ambassadeur voor de sport. Hij heeft aandacht voor iedereen en motiveert mensen om vooruit te gaan. Door zijn goede prestaties en positieve houding, is hij een perfecte match voor ons merk”, aldus Jobe’s Marketing Manager Henk van der Werf

 

Ook Efi zelf is blij met zijn nieuwe sponsor. Efi: “Ik ben heel trots dat ik nu deel uit maak van het Jobe team. Jobe heeft een geweldige reputatie in de sport. Het merk toont altijd een duidelijke betrokkenheid en dat past heel goed bij mij. Met Jobe kan ik mijn liefde voor de sport nog breder uitdragen. Ze staan altijd klaar voor hun atleten en hebben dan ook een geweldig team”.

 

Bij Jobe wordt Efi herenigd met zijn broer Moti Levi. Moti staat al enkele jaren bij Jobe onder contract.

 

Houdt de Jobe website in de gaten voor meer informatie: www.jobesports.com

 

Geef een reactie