Wakeboarden Olympische Sport?!

geplaatst in: Algemeen | 0

Olympische Spelen 2020Er wordt al enkele jaren flink gelobbied om van wakeboarden een Olympische sport te maken. Helaas is het er tot nu toe niet van gekomen, maar achter de schermen wordt er nog steeds druk aan gewerkt door onder andere de IWWF. Het blad SportsPro besteedt in de oktobereditie aandacht aan kandidaten voor de Olympische Spelen van 2020, waaronder Karate, Squash maar ook Wakeboarden. Voor elke kandidaatsport hebben ze een interview gehouden met een vertegenwoordiger van de sport die uiteraard moet gaan uitleggen waarom juist die sport geschikt is voor de Olympische Spelen. IWWF voorzitter Kuno Ritschard is het aanspreekpunt voor wakeboarden, en dat interview kun je hier lezen. Het magazine heeft gelijk een poll gekoppeld aan de artikelen, waarin lezers kunnen stemmen op een sport. Jij wil natuurlijk ook dat wakeboarden op de Olympische Spelen van 2020 komt, dus breng daarom nu je stem uit en laat zien hoeveel wakeboardenthousiastelingen er zijn!

Geef een reactie