Documentaire Mike Ketellapper

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Mike KetellapperAls (kabel)wakeboardende Nederlander moet je eigenlijk Mike Ketellapper wel kennen. Deze excentrieke Almeerder heeft de hele wereld over gereisd om zijn favoriete sport wakeboarden in wedstrijdvorm te beoefenen en daarmee het hoogst haalbare gehaald: wereldkampioen. De afgelopen periode heeft hij besloten het wat rustiger aan te doen met de wedstrijden en zich vooral te richten op de fun van de sport, maar zijn skills worden er niet minder om natuurlijk. Scholier, enthousiast wakeboarder en Wakeboardblog teamrider Max Meertens heeft voor zijn opleiding eenĀ korte documentaire gemaakt over dit Nederlandse wakeboardicoon waarin je wat meer te weten komt over zijn leven, maar natuurlijk ook erg dikke tricks ziet. Check hier de docu!

 

[youtube voRzgL-r9hc 690 380]

Geef een reactie