Sinterklaasactie bij WakeboardOnline

geplaatst in: Algemeen | 0

Sinterklaasactie WakeboardonlineZodra de ‘r’ in de maand zit kijk je er alweer naar uit: de komst van de Goedheiligman en het bijbehorende Sinterklaasfeest op 5 december. Om je alvast voor te bereiden op het nieuwe seizoen heb je vast wel wat wakeboardspullen op je verlanglijstje staan. Watersportwebshop WakeboardboardOnline helpt Sinterklaas bij het compleet maken van die lijstjes, want tot 5 december loopt daar een Sinterklaasactie. Er worden geen verzendkosten gerekend voor bestellingen van meer dan 100 euro en bij elke bestelling krijg je een zak pepernoten kado! Dat is nog eens voordelig Sintshoppen. Omdat er ook nog steeds een uitverkoop loopt van de 2012 producten van Jobe is het nu de ideale gelegenheid om je spullen voor het nieuwe seizoen dus aan te schaffen (of te laten schaffen door de Sint ;-), maar ook veel 2013 producten zijn al leverbaar van bijvoorbeeld Hyperlite of Ronix. Check hier de site van WakeboardOnline en hier de Sale-afdeling.

Geef een reactie