De vrijdagmiddag videodump 16-11-2012

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Radar LakeNog eventjes geduld en het is weer tijd voor je favoriete deel van de week: weekend. Tot die tijd moet je de uurtjes maar even zien door te komen met wat leuke wake-videos. Ik hoop dat je niet zo druk bent want de volgende video is een meer dan drie uur durende registratie van de  finales van World Cable Wakeboard Championships. De tweede is een video van Todd Watson op het nieuwe Ronix Phoenix Project S Wakeboard bij The Projects Wakepark, een gele bedoening! Wellicht heb je ook meegekregen dat Ronix (en meer) grondlegger Herb O’Brien overleden is. Als hommage is deze video online geplaatst van boarders op zijn favoriete meer: Radar Lake. Dit was een bonusfeature van de Defy DVD. Deze video is ook een Defy bonus, maar stond niet op de DVD. Prettig weekend allemaal!

 

[youtube XBpbmZgzvPw 690 380]

 

[vimeo 53259802 690 380]

 

[youtube lbtta7LVmYA 690 380]

 

[youtube oxhBn9ENWgI 690 380]

Geef een reactie