Jobe Catalogus interactief met Layar

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Onlangs kon je hier al lezen dat de 2013 catalogus van Jobe gereed is, en vol staat mooie producten voor het nieuwe seizoen. Er schuilt echter nog een extraatje in de catalogus. Deze maakt namelijk gebruik van de technologie van Layar. Met deze techniek, die je kunt gebruiken middels een app op je smartphone, wordt de catalogus interactief en multimediaal gemaakt. Als je bijvoorbeeld met je mobiel de cover scant gaat automatisch de Jobe Fusion of Fun movie spelen. En zo is er in de catalogus zelf nog veel meer leuks te zien door het gebruik van Layar. Lees hier meer over Layar in de Jobe catalogus.

 

Jobe gaat samenwerking aan met Layar

 

Innovatie staat dit jaar centraal bij Jobe! Dit uit zich zowel in de vernieuwende 2013 collectie als de catalogus lay-out.  Jobe doet hier nog een schepje bovenop door de samenwerking aan te gaan met het innovatieve bedrijf Layar.

 

Wat is Layar?

Layar is een app voor je smartphone. Deze app bevat verschillende lagen (layers) die als het ware een extra laag aan de werkelijkheid toevoegt. De Jobe catalogus heeft nu ook zo’n laag!

 

Met deze laag kun je in de Jobe catalogus digitale extra’s bekijken. Als je bijvoorbeeld de cover met de Layar App scant, wordt direct de Jobe Fusion of Fun Movie afgespeeld.

 

De Jobe catalogus bevat vele pagina’s met digitale content  welke te herkennen zijn aan het Layar logo.

 

Vanaf december ligt de Jobe catalogus in de shops en kan er gescand worden.

 

Scan en ontdek alle digitale extra’s.

 

Bekijk www.jobesports.com voor meer informatie!

Geef een reactie