Boarders Day 2013

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Lido AlmereAfgelopen jaar vond voor de eerste maal het evenement Boarders Day plaats bij Lido Almere. Een dag volledig gericht op wakeboarders waarbij geprobeerd werd het de deelnemers zo comfortabel mogelijk te maken en dat echte boardersgevoel te creeren. Samen met de sponsoren werd er een erg leuke dag van gemaakt die kon rekeken op veel belangstelling. Reden genoeg voor een herhaling en daarom is Lido al bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar. Heb jij nog leuke ideeen voor dingen die echt niet mogen ontbreken op een dag voor wakeboarders, geef deze dan door op de Facebook van Lido en zij gaan kijken of het idee realiseerbaar is. Zodra er meer bekend is over deze dag kun je er uiteraard over lezen op Wakeboardblog.

Geef een reactie