Ontwerp je eigen wakeboardvest bij Body Glove

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Body Glove Custom ColorsHet personaliseren van items van grote merken is sinds enkele jaren helemaal hot. Bekendste is waarschijnlijk de NikeID site waar je je eigen paar custom Nikes kan samenstellen en thuis laten bezorgen. Het merk Body Glove komt nu als eerste met de mogelijkheid om je eigen wakeboardvest samen te stellen op de Body Glove Custom Colors site. Je kunt kiezen uit twee modellen (met of zonder front-zip) en daarna kun je op basis van je geslacht en maat starten met het inkleuren van de diverse onderdelen van het vest. Leuk extraatje is dat je ook uit een aantal voorgedefinieerde graphics van Body Glove kan kiezen. De prijs is wel wat aan de hoge kant, maar daarvoor heb je natuurlijk wel een uniek vest. Start hier met het samenstellen van je eigen vest. Noot: je kunt momenteel alleen een verzendadres in Amerika kiezen, wat het niet onmogelijk maar wel moeilijker maakt zo’n vest in Nederland te krijgen.

Geef een reactie