Brunotti lanceert 2 wakeboardmodellen

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Brunotti Propulsion WakeboardBrunotti is een merk dat bij kiteboarders erg bekend is door hun brede range kiteboards die ze aanbieden. Mensen die niet fanatiek kitesurfen kennen het merk waarschijnlijk van de uitgebreide kledingcollectie. In 2o13 gaan ook wakeboarders nader kennismaken met het merk want Brunotti lanceert in het nieuwe seizoen twee wakeboardmodellen. De Brunotti Propulsion wordt het paradepaardje en zal in 3 maten beschikbaar komen voor een prijs van 499,95. Het model Rise doet daarvoor zeker niet onder en komt beschikbaar in 2 maten voor een prijs van 469,95. InĀ dit filmpje kun je de Propulsion kort in actie zien. De boards komen beschikbaar rond maart en zijn al te bestellen bij WakeboardOnline.

 

[youtube NTEoYvBmZI0 690 380]

Geef een reactie