Nieuwe kabelbaan in Weert

geplaatst in: Algemeen | 0

Screen Shot 2012-12-14 at 2.06.04 PMNederlands eerste waterski/wakeboardbaan was van Cableskivereniging ENTC en heeft tot haar sluiting in 2009 vele bezoekers mogen trekken en evementen mogen organiseren met als hoogtepunt het Europees Kampioenschap. Sinds die tijd is ENTC op zoek geweest naar een nieuwe locatie voor een kabelbaan, en deze is nu gevonden in Weert. De gemeenteraad heeft deze week een ‘go’ gegeven en de bouw van de baan zal begin 2013 starten. De kabelbaan zal geschikt zijn voor een brede range aan watersporten zoals wakeboarden en waterskien, maar ook slalom en trickski. ENTC hoopt de baan nog deze zomer te openen en nodigt alle watersporters alvast van harte uit om een kijkje te komen nemen. Check hier de locatie van de nieuwe kabelbaan.

 


View Larger Map

Geef een reactie