Leuke vacature bij Seven-Twenty Cablepark

geplaatst in: Algemeen | 0

Seven-TwentyHou jij van watersport en ben jij nog op zoek naar een leuk vakantiebaantje? Dan heeft kabelskibaan Seven-Twenty waarschijnlijk DE vakantiebaan bij uitstek voor je. Bij Seven-Twenty kun je waterskien en wakeboarden. De baan is gesitueerd op recreatiecentrum De Schatberg in Sevenum (Limburg). Bij de baan is een horecagelegenheid met terras aan het water waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje terwijl ze uitzicht hebben op de capriolen van de watersporters. In de maanden juni, juli en augustus zoeken zij nog part-time medewerkers, liefst met enige horeca-ervaring. De werktijden zijn voornamelijk in de middag- en avonduren. Is je interesse gewekt, mail dan je cv naar [email protected] of bel met 077-4670178 of 06-18488933. Check de website van Seven-Twenty voor meer informatie.

Geef een reactie