5 euro nieuwjaarskorting bij WakeboardOnline

geplaatst in: Algemeen, Producten | 1

NieuwjaarsbonusDe feestdagen en de jaarwiseling liggen weer achter ons en het normale werkende (of school-) leven is weer begonnen. Wellicht behoor jij tot een van de gelukkigen die zich gezegend weten met een kerstbonus, dertiende maand of nieuwjaarsfooi. In dat geval kun je die aanvullen met 5 euro als je nu een bestelling plaatst bij webshop WakeboardOnline, daar krijg je namelijk met een kortingscode 5 euro korting op een bestelling vanaf 100 euro, dat is dus snel verdiend. Heb je geen bonus mogen ontvangen ook dan kun je natuurlijk gebruikmaken van de kortingscode. Wees er snel bij want de kortingscode is geldig tot 1 februari. Je vindt de kortingscode hier. 

 

De kortingscode voor 5 euro korting bij WakeboardOnline is 441746d9

Geef een reactie