Editude.tv lanceert Spin2Win app voor iPhone

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

spin2win appEditude.tv, het wake-collectief van Jan Kissman, Lukas Suess en Steffen Vollert, heeft een app gelanceerd voor de iPhone: Spin2Win. Met deze app kun je jezelf en vrienden uitdagen voor een battle op de kicker. De app bestaat uit een rad waaraan je kan draaien, deze komt tot stilstand op een bepaalde trick, zoals een Toeside Backside 360 Mute. Deze moet je vervolgens uitvoeren en bij succes kun je een punt aan je score toevoegen en is de andere speler aan de beurt. Vooral erg leuk voor de gevordere wakeboarder die anderen wil uitdagen tot een battle. InĀ dit filmpje gebruiken Nico von Lerchenfeld en Steffen Vollert een analoog rad, maar krijg je wel een idee hoe het werkt. De app is te downloaden in de appstore. Update: de app heeft een update gekregen en heeft nu ook de mogelijkheid om een battle te doen met eenvoudigere tricks.

 

[vimeo 58480313 690 380]

Geef een reactie