NK Cablewakeboard 7 & 8 september bij Seven-Twenty

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

NK CablewakeboardNa het debacle van vorig jaar is de NWWB dit jaar blijkbaar tijdig begonnen met de voorbereidingen voor de Nederlandse Kampioenschappen Cablewakeboard. Zojuist is namelijk op de Facebookpagina van de NWWB bekend gemaakt dat deze gehouden zullen worden op 7 & 8 september 2013 bij kabelbaan Seven-Twenty in Sevenum (Limburg). Het NK wordt mede mogelijk gemaakt door sponsor De Lotto en wordt zoals eerdere jaren weer verspreid over twee dagen. De afstand zal voor veel Nederlandse wakeboarders even wennen zijn, daar de afgelopen jaren het NK gehouden werd bij het centraal gelegen Down Under. Seven-Twenty zal er uiteraard alles aan doen om de wakeboarders zich thuis te laten voelen. Laten we hopen dat de NWWB geleerd heeft van afgelopen jaar en dat ze dit jaar een strak georganiseerd evenement neerzetten waar organisatie, deelnemers en publiek tevreden op kunnen terugkijken.

Geef een reactie