Samenwerking RTS Waterfun en Flyboard Twente

geplaatst in: Algemeen | 0

RTS WaterfunHet watersportbedrijf RTS Waterfun, dat we kennen van de wereldrecordpoging kneeboarden, en Flyboard Twente slaan de handen ineen. In het seizoen 2013 zullen beide bedrijven nauw gaan samenwerken om de extreme sporten wakeboarden, waterskien en flyboarden te gaan promoten. Ze zullen samen te vinden zijn op diverse evenementen en beurzen en zullen ook zelf diverse activiteiten organiseren. Mocht je benieuwd zijn naar wat deze bedrijven gaan doen, meldt je dan aan op de Facebookpagina van RTS Waterfun of Flyboard Twente. Lees hier het volledige persbericht.

 

Samenwerking tussen RTS Waterfun & Flyboard Twente

 

Watersportbedrijven slaan de handen ineen door een samenwerking aan te gaan

 

Het bedrijf RTS Waterfun de leukste wakeboardschool uit de regio Rotterdam o.a bekend door zijn spectaculaire stunts met het kneeboarden achter een sleepboot  en Flyboard Twente bekend van de oud/nieuwjaars show van Amsterdam(SBS 6)gaan voor het seizoen 2013 een nieuwe samenwerking aan.

 

Samen gaan ze proberen om deze extreme sporten meer onder de aandacht te brengen bij de mensen en ze zo kennis te laten maken met het wakeboarden,waterskien,funtuben  achter een snelle speedboot,en de nieuwe rage in het watersport het flyboarden(vliegen over het water). Sinds de introductie van het flyboard lijkt niets meer onmogelijk duiken, springen, en vliegen als een echte super held dat is flyboarden het ultime gevoel zelf beleven dat kan.

 

Samen zullen ze op diverse locaties aanwezig zijn en evenementen organiseren.

 

Benieuwd naar wat deze bedrijven samen gaan doen  meld je snel aan op de facebook pagina’s van deze watersportbedrijven en blijf van alle activiteiten die zij gaan organiseren op de hoogte.

Geef een reactie