Winnaar Jobe’s Next Tee Designer contest

geplaatst in: Algemeen, Contests | 0

Hugo Poge's winnende ontwerp voor de Jobe's Next Tee Designer ContestAfgelopen weken konden creatievelingen hun ontwerp voor een t-shirt insturen naar Jobe voor de Next Tee Designer contest. Jobe mocht vele leuke ontwerpen ontvangen, maar uiteindelijk kan er natuurlijk maar een de winnaar zijn. In dit geval is dat Hugo Poge geworden. Zijn ontwerp zal gebruikt worden voor een t-shirt in de 2014 collectie. Behalve eeuwige roem wint Hugo ook een Jobe verassingspakket. Bekijk hier het winnende ontwerp en het officiele persbericht.

 

En de winnaar van “Jobe’s Next Tee Designer” is…

 

Elk jaar geeft Jobe haar fans en beginnende grafische ontwerpers de kans om hun eigen product design in te dienen en “Jobe’s Next Designer” te worden! In voorgaande jaren zijn ontwerpen ingediend voor wakeboard graphics, en dit jaar heeft Jobe ervoor gekozen om een uitdaging aan te gaan voor een T-shirt design voor de 2014 collectie!

 

We hebben weer een groot aantal creatieve inzendingen ontvangen.  Jobe is verheugd om de winnaar van de “Jobe’s Next Tee Designer” competitie aan te kondigen: Hugo Poge!

Hugo Poge's winnende ontwerp voor de Jobe's Next Tee Designer Contest

Hugo haalde zijn inspiratie voor het design uit een graffiti kunstwerk gespot in Berlijn. Hugo Poge: ‘’mijn design representeert een geometrische explosie van kleur die voortkomt uit de energie van extreme sporten’’.

Geef een reactie