Nieuwe kabelbaan in Belgie: Terhills Cablepark

geplaatst in: Algemeen | 0

Terhills CableparkDit jaar opent een nieuwe kabelbaan zijn deuren in Belgie: Terhills Cablepark. Deze baan is gelegen in Dilsen-Stokkem in Belgisch Limburg en is de vierde kabel in Belgie en de eerste waar ook slalom- en skijumpwedstrijden gehouden kunnen worden. Er is ook een tweemastinstallatie aanwezig om de beginnende boarders en skiers de eerste meters te kunnen laten maken. Ook voor leuke obstakels wordt gezorgd, met als hoogtepunt de Signature Nico Rail van Unit. Wat voor de gevorderden erg interessant is, is het LivePark systeem: door middel van een RFID-chip wordt je locatie op de baan bijgehouden, en zodra je een obstakel nadert wordt er automatisch gestart met filmen. Dit materiaal kun je aan het einde van de dag terugvinden op de site. Voor een voorbeeld van hoe dat werkt check je DC Livepark. Belooft een leuke baan te worden dus! Meer informatie kun je vinden op de site van Terhills Cablepark.

 

Geef een reactie